Zůstaňme ve spojení

Co pro vás můžeme najít?

ClickbaitClickbait

Inspirace

Dávám lajk! Co nás zaujalo za poslední měsíc?

Reading Time: 4 min. čtení V naší nové rubrice se každý měsíc zamýšlíme, co nejlepšího jsme daný měsíc potkali (nejen) na sítích. Čemu dali v květnu lajk Edita, David a Jirka? Na to se můžete podívat právě teď.

Jirka Král

co-founder Socilapark

Dal jsem lajk novýmu track listu, co přidali do českýho Beat Saber! Tahle hudba je pro tuhle hru ideální a už se těším, až si to vyzkouším.

Edita Vyorálková

influencer marketing, Socialpark

Já dávám novým lajk filtrům na Snapchatu. Objevila jsem je na TikToku a přišly mi tak skvělé, že jsem si kvůli tomu Snapchat znovu stáhla a baví mě tam teď chodit. Naposled jsem ho používala v bobě, kdy tam bylo filtrů jen pár, třeba ten psí, který byl někdy okolo roku 2015 pro Snapchat typický, a přijde mi zajímavé vidět, kam se to posunulo.

Nový Snapchat filtry vyzkoušela Eddie

David Mistrík

content creator a social media manager, Socialpark

V poslední době mě úplně zaskočil AI systém DALL·E 2, který je schopný podle slovních instrukcí vytvořit libovolný obrázek. Funguje následovně: přesně popíšete (anglicky), co byste na obrázku chtěli vidět a umělá inteligence vytvoří vše za vás. Zvládne různé umělecké směry včetně digitálního umění.

Na jednu stranu úchvatné, na druhou vcelku děsivé. Budou podobné technologie v budoucnu běžně využívat správci sociálních sítí? Podívejte se, co dokáže umělá inteligence vytvořit.

“A portrait of a kangaroo with sunglasses in the style of Rembrandt”

„A golden retriever popping open a can of sparkling water on a hot day, digital art“

“A diorama of a bunny family sitting around the table having dinner”

“A photo of the inside of a wave breaking”

Již jsi hlasoval(a)!
Autor článku

Články, které vznikly za podpory redakčního týmu nebo externích spolupracovníků.

Soundcloud

Spotify

Přečti si CLICKBAIT v nové židli

Mohlo by se vám líbit

Influenceři

Reading Time: 35 min. čtení Přinášíme ultimátní přehled největších “českých” influencerů. Kdo je na prvním místě a kolik sledujících je potřeba na TOP 10? Tady je 30 jmen, která potřebujete znát. Pravidelně aktualizováno (18. 1. 2023)

Sociální sítě

Reading Time: 16 min. čtení V prvním srpnovém týdnu letošního roku se v účtech českých uživatelů Instagramu objevila novinka s názvem Reels. Jde o 15sekundová videa, která je možné doplnit hudbou a sestříhat, a kterými chce Instagram konkurovat populární sociální síti TikTok, jejíž alfou a omegou jsou právě krátká hudební videa.

Sociální sítě

Reading Time: 10 min. čtení Instagram patří s jednou miliardou uživatelů k nejoblíbenějším sociálním sítím na světě. Koho tito uživatelé sledují úplně nejraději?

Marketing

Reading Time: 3 min. čtení Tvořit obsah pro zábavu je ušlechtilé. V životě každého tvůrce ale přijde moment, kdy si řekne, že by na tom, co dělá, mohl i vydělávat.